Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Viselor de Vară din 2 Mai

2 Mai, str. 24 Ianuarie, nr. 234 -
Nota 10.0 / 31 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Fironda Eugenia din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.02.2024
Mă numesc Eugenia. Vara trecuta am dorit un loc retras, mic, cu puține camere, liniștit.
L-am găsit la 2 Mai, în locația "Casa viselor de vara"❤️
A fost exact ce căutăm: un loc cu oameni calzi, amabili, primitori, un loc amenajat cu mult gust, o curățenie exemplară, liniște, verdeață, flori...
Aștept vacanta cu nerăbdare, aștept reîntâlnirea cu d-na Mirela, o minune de femeie și un om extraordinar ♥️ Sa ne revedem sănătoși.
Răspunsul unității:
Br>Vă mulțumim din suflet pentru cuvintele frumoase și pline de emoție,ne bucurăm că ne-ați ales să vă fim gazde și totodată că v-ați simțit bine la noi si vă așteptăm cu mare drag,oricând oameni minunați❗️
   Lucia Dumenica din Bucuresti
nota: 10
schedule 31.08.2023
Revin aici de 4 ani pentru ca de fiecare data ma simt excelent. Este foarte greu sa gasesti gazde primitoare si cu o energie buna ca Mirela si Costel. Este linistite. Camera este impecabil de curata cu tot ce este nevoie. Bucataria complet utilata. Frigiderul este mare. Exista spatiu amenajat pentru uscarea prosoapelor. Gradina este foarte frumoasa si ingrijita. Distanta de 7 min pana la plaja. Recomand Casa viselor de vara cu mare caldura.
Răspunsul unității:
I mulțumim din suflet pentru cuvintele frumoase și pline de emoție,ne bucurăm că ne-ai ales să îți fim gazde și totodată că te-ai simțit bine la noi și te mai așteptăm cu mare drag,oricând oaspete minunat !
   Alina din Vaslui
nota: 10
schedule 16.08.2023
O locatie de vis, ospitalitate, confort, curatenie, totul la superlativ. Desi in ultimii 4 ani am avut cazare la hotel, anul acesta am luat cea mai buna decizie si am facut alegerea perfecta. Fetita noastra s-a bucurat de aer curat, baldachin si de florile minunate si gradina impecabila, chiar la iesirea din camera. Curatenia si linistea locatiei nu pot fi descrise in cuvinte. Recomandam cu drag si apreciem munca proprietarilor care se vede inca de la poarta cazarii.
Răspunsul unității:
Br>Vă mulțumim din suflet pentru cuvintele frumoase și pline de emoție,ne bucurăm că ne-ați ales să vă fim gazde și totodată că v-ați simțit bine la noi și vă așteptăm cu mare drag,oricând oameni minunați!
   Elvira din București
nota: 10
schedule 29.06.2023
Am fost placut surprinsa de aceasta locatie speciala din toate punctele de vedere: este suficient de aproape de mare si, totodata, sufiecient de departe de soseaua aglomerata si zgomotoasa. Mai exact, aproximativ 8 minute la pas lejer.
Despre camere pot spune numai de bine - mobilier nou, saltele dormeo, jaluzele, plase de tantari, camera curata si parfumata, iar curtea este amenajata cu flori si vegetatie, hamace si tot ce trebuie pentru un rasfat adevarat. Multumesc, Mirela si Costel
Răspunsul unității:
Vă mulțumim din suflet pentru cuvintele frumoase și pline de emoție,ne bucurăm că ne-ați ales să vă fim gazde și totodată că v-ați simțit bine la noi si vă așteptăm cu mare drag,oricând oameni minunați❗️
   Adela din Bucuresti, Sector 5
nota: 10
schedule 28.06.2023
Minunat, dacă aș putea da 10 stele, și tot ar fi puține pentru cum ne-am simțit la Casa Viselor de vară! Am întâlnit oameni frumoși, buni gospodari, precum și o locație liniștită, la aproximativ 7-8 minute de plaja, o curte din care nu ai mai vrea să pleci!
Abia aștept să revin!!!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim din suflet pentru cuvintele frumoase și pline de emoție,ne bucurăm că ne-ați ales să vă fim gazde și totodată că v-ați simțit bine la noi si vă așteptăm cu mare drag,oricând oameni minunați!(cu așa oaspeți nu ai cum să nu legi o prietenie frumoasă)
   Adela Sandu din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.06.2023
Daca as putea sa dau 10 stele, as face-o, fara doar si poate, pentru ca este o locatie mai curata, cu mobilier nou si saltele dormeo, bucatarie utilata si curte minunat amenajata, nu am intalnit nici la hotelurile de 4 stele din romania. Totul a fost exceptional.
A fost o onoare sa va cunosc, Mirela si Costel!!!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim din suflet pentru cuvintele frumoase și pline de emoție,ne bucurăm că ne-ați ales să vă fim gazde și totodată că v-ați simțit bine la noi si vă așteptăm cu mare drag,oricând oameni minunați!(cu așa oaspeți nu ai cum să nu legi o prietenie frumoasă)
   Pantea Cosmin din Oradea
nota: 10
schedule 16.02.2023
Minunat din toate punctele de vedere, cazare, curatenie, locatie. Si nu in ultimul rand, proprietarii, oameni de un caracter minunat. Ținând cont ca am fost 2 ani la rand, asa mult ne-a placut, la sfarsit am plecat cu o prietenie legata cu acesti oameni minunați! Merita incercat macar o odata, sigur te întorci dupa.
Răspunsul unității:
Br> Vă mulțumim din suflet pentru cuvintele frumoase și pline de emoție,ne bucurăm că ne-ați ales să vă fim gazde și totodată că v-ați simțit bine la noi si vă așteptăm cu mare drag,oricând oameni minunați!(cu așa oaspeți nu ai cum să nu legi o prietenie frumoasă)
   Calin D din Paris
nota: 10
schedule 27.08.2022
Am descoperit Casa viselor de vara acum sapte ani: de atunci ma întorc în fiecare vara. A devenit, într-un fel, casa de vacanta ideala! Eu stau în camera de jos, care are lux suprem pentru 2 Mai, o baie si o cabina de toaleta separate. Nevasta si fata mea stau în camera de la etaj. Caci nu sunt decît doua camere aranjate cu gust, una jos, alta sus, deci poti avea, daca le închiriezi pe ambele, ceea ce se cheama o vacanta privata, unde nu ai vecini, unde nu esti agresat de ceilalti care vorbesc tare, unde nu esti busculat de hoarde de copilasi, catelusi, bunicute care striga dupa nepotei, de mirosurile micului dejun si ale cinelor în familie. Apoi sunt gazdele, Mirela si Costel: din primul moment cînd i-am întîlnit am stiut ca nu o sa am probleme, ca totul se va desfasura lin si fara tensiunile, adesea inevitabile, între oaspeti si cei care îi gazduiesc. Intre timp, au devenit bunii mei prieteni de la 2 Mai! Sunt niste oameni generosi, buni, bravi, cum s-ar zice prin locurile unde traiesc. Mirela lucreaza la muzeul din Mangalia; pe vremea cînd i-am întîlnit eu lucram la Louvre. Costel e un vajnic gospodar, care se ocupa zilnic, la nivelul lui, de starea comunei sale. Deviza lui e « totul sa mearga bine ». Amîndoi au un simt al ospitalitatii deosebit, amîndoi au un simt la curateniei remarcabil. Mirela tine casa « ca un pahar », Costel îngrijeste cu abnegatie gradina debordînd de flori si de copaci. Si acesata aproape fara sa-i simti, fara sa te agreseze în vreun fel, sau sa te faca sa-ti dai seama ca esti penibil cînd rastorni scrumiera plina de tigari sau versi ceasca de cafea, ceea ce mie mi se întîmpla destul de des. Intr-o vara, mi-am terminat de scris cartea « vietii mele » pe terasa lor cu umbrar, unde am petrecut trei saptamîni în fata ordinatorului portabil, vegheat de grija aproape frateasca a acestor doi oameni. Intre timp cartea a aparut, a luat chiar si un premiu, iar ei s-au bucurat sincer, desi subiectul nu-i intereasa probabil de loc. Dar asa sunt Mirela si Costel: generosi, niste oameni « buni », niste prieteni adevarati… daca aveti sansa sa-i cunosteti si sa locuiti în aceasta oaza de pace, îi veti adopta, îi veti adora, si vacanta la mare adesea sinonim de corvoada (prea cald, prea multa lume) va deveni o placere adevarta!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim din suflet pentru cuvintele frumoase și pline de emoție,ne bucurăm că ne-ați ales să vă fim gazde și totodată că v-ați simțit bine la noi si vă așteptăm cu mare drag,oricând‼️
Ne-a făcut o deosebită plăere să vă avem oaspeți și să vă cunoaștem.Sunteți speciali și vă dorim din inimă sănătate,gânduri bune ca să ne putem vedea, încă șapte ani de acum încolo.
Cu mult respect si drag,Fam.Lepădatu!
   Mihaela și Georgian din București
nota: 10
schedule 14.08.2022
Ne-am cazat aici între 14-17.07.2022, dar și în anii anteriori, tot în luna iulie, împreună cu prietenii noștri (familie cu doi copii). Revenim în fiecare an cu drag. Casa Viselor de vară este o oază de liniște și relaxare, totul este nou, de calitate, foarte curat, amenajat cu foarte mult bun gust. Florile și plantele te impresionează și te transpun în atmosfera de concediu. Proprietarii sunt discreți, cu mult bun simț și în fiecare an adaugă ceva nou spațiilor de cazare și curții. Informațiile si pozele sunt reale, deși realitatea locului este mult mai frumoasă decât o reflectă pozele.
Mulțumim pentru tot!
   Alexandra Poe din Bucharest
nota: 10
schedule 08.08.2022
Un loc de cazare curat, foarte primitor si confortabil, la cateva minute de plajă. Am avut parte de o primite calda si liniste pe tot parcursul sederii. În curte am găsit hamace si loc de umbră si odihnă, bucătărie cu toate utilitățile, iar gazda foarte atentă cu oaspeții. Cu siguranta, vom mai reveni!:D
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase,ne bucurăm că v-ați simțit bine la noi si vă așteptăm cu mare drag, oricând‼️
Ne-a făcut o deosebită plăere să vă avem oaspeți și să vă cunoaștem.
   Ruxandra Teianu din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.07.2022
O cazare de exceptie! Curtea este foarte ingrijita, cu multe flori si verdeata, hamac si multe locuri in care poti sa stai sa te relaxezi, sa iti bei cafeaua sau sa citesti.
Camerele si baile sunt foarte curate.
Bucatarie completa utilata, parcare in fata, aproape de plaja.
Felicitari!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase,ne bucurăm că v-ați simțit bine la noi si vă așteptăm cu mare drag, oricând‼️
Ne-a făcut o deosebită plăere să vă avem oaspeți și să vă cunoaștem.
   Lucia Dumenica din Bucuresti
nota: 10
schedule 22.06.2022
Este locul perfect. Curetenie, liniste, fiecare detaliu este bine gandit. Camerele au bai proprii. Curtea este foarte bine organizata si plina de flori. Sunt si 2 hamace perfecte pentru citit si relaxare. Multe locuri in curte unde poti lua masa. Este locul unde revin de fiecare data cu mare placere. Este singura mea alegere cand merg la mare. Este la 7 min de mers pe jos de plaja. Nu as schimba nimic. Frigiderul este mare. Bucataria este complet utilata. Gazdele, Mirela si Costel, niste oameni ospitalieri, discreti si minunati in general.
Răspunsul unității:
Br>Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase,ne bucurăm că v-ați simțit bine la noi si vă așteptăm cu mare drag, oricând‼️
Ne-a făcut o deosebită plăere să vă avem oaspeți și să vă cunoaștem.
   Cosmin din Oradea
nota: 10
schedule 31.05.2022
Super din toate punctele de vedere, cazare frumoasa, curata, îngrijită. Ai totul la dispoziție, iar gazdele te vor ajuta cu orice, sunt super de treaba, discrete si foarte atente pt a face ca sejurul tau sa fie perfect. Bafta mai departe!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase,ne bucurăm că v-ați simțit bine la noi si vă așteptăm cu mare drag, oricând‼️
Ne-a făcut o deosebită plăere să ăa avem oaspeți și să vă cunoaștem.
   Geanina din București
nota: 10
schedule 25.08.2021
Am fost cazati pentru 3 nopti. Totul a fost perfect. Camerele curate, moderne și confortabile, gradina foarte frumos amenajata, bucătăria utilata complet, iar gazda foarte amabila.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru cuvintele frumoase,ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi si va asteptam cu mare drag, oricand.
Ne-a facut o deosebita placere sa va avem oasepti si sa va cunoastem.
   Lucia Dumenica din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.07.2021
Am stat de pe data de 11.07.2021 pana pe data de 13.07.2021

Prima experienta a fost acum 2-3 ani si ne-a placut foarte mult. Atat de mut incat am pastrat legatura cu Mirela, gazda noastra.

De atunci nu am mai fost la mare pentru ca altfel am fi revenit tot la casa viselor de vara. Nici nu ne-am gandit sa mergem in alta parte.

De data aceasta, am stat 2 nopti si a fost exceptional, la fel ca data trecuta.

O curatenie impecabila, liniste, curtea arata exceptional.

M-am rasfatat cititnd in hamac, am mancat afara inconjurata de flori. Eu sunt o persoana pretentioasa si pot spune cu toata inima ca a fost minunat. Nu as schimbat nimic. M-am simtit exceptional.

Gazdele sunt niste oameni minunati. La sfarsitul celor 2 zile, m-am simtit ca si cand am fi stat o saptamana. Conteaza atat de mult si energia casei si a gazdelor.

As sta la ei de la inceputul verii pana toamna tarziu.

Bucataria este complet utilata, sunt si vase de gatit, tot ce aveti nevoie. Frigiderul este foarte mare. Tot ce este prezentat pe site este corect. Casa viselor de vara este un colt de rai.

Multumesc mult Mirelei si lui Costel, gazdele noastre!
   Oana din București
nota: 9.67
schedule sejur: 26.08.2020 - 31.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locație extrem de curată, de linistită, un loc amenajat atât de frumos, cu gazde discrete, aproape de plajă. Pur si simplu te simți ca acasă...
Răspunsul unității:
Va multumim pentru cuvintele frumoase,ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi si va asteptam cu mare drag oricand.
Ne-a facut o deosebita placere sa va avem oasepti si sa va cunoastem.(sunteti deosebiti)
   Monica din București
nota: 9.17
schedule sejur: 16.08.2020 - 26.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenia, atât în camere, cât și în bucătărie, grădina îngrijită, cu multe specii de flori, amabilitatea gazdelor și interesul lor de a îmbunătăți an de an condițiile de cazare.
thumb_down
Aprecieri negative:
Vecinii un pic cam gălăgioși.
Răspunsul unității:
Ne bucura faptul ca v-ati simțit bine la noi.
Va multumim si va asteptam oricind cu drag!
   Dana din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 12.07.2020 - 23.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este a doua oara cand ne cazam la Casa viselor de vara, asta pentru ca am fost foarte incantati de experienta primului sejur aici. Am stat 12 zile, 3 persoane in cele doua camere, si a fost minunat si de aceasta data. Am apreciat mult dedicarea gazdelor de a face totul perfect, gradina si aranjamentele florale superbe, curatenia generala, bucataria bine dotata, spatiul generos de luat masa, linistea si in timpul zilei, si noaptea. Gazdele sunt extraordinare si de-abia asteptam sa revenim. Multumim pentru tot!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem nicio nemultumire.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru cuvintele frumoase,ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi si va asteptam cu mare drag oricand.
Ne-a facut o deosebita placere sa va avem oasepti si sa va cunoastem.(sunteti deosebiti)
   Adrian A din Brasov
nota: 9.5
schedule sejur: 13.08.2020 - 16.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie primitoare
-liniste
-gazde de nota 10
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am ce reprosa.
Răspunsul unității:
Ne bucura faptul ca v-ati simțit bine la noi.
Va multumim si va asteptam oricind cu drag!
   Constantin din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 18.07.2020 - 23.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Linistea
   Georgian-gabriel din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 09.07.2020 - 12.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Dupa 4 ani de la prima rezervare, am regasit aceeasi casa de oameni primitori si o oaza de liniste si verdeata pe litoral.Este aproape de plaja in 10-12 minute poti ajunge la plaja principala. Bucataria este utilitata cu absolut tot ce ai nevoie, nu este nevoie sa mai vii cu ele de acasa. Peste toate acestea, curatenia este cuvintul de ordine la Casa Visurilor de vara, am petrecut un sejur linistitor si ne am incarcat bateriile. Sper sa revenim inca odata pina la sfirsitul verii!
thumb_down
Aprecieri negative:
Chiar nu este cazul.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru cuvintele frumoase,ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi si va asteptam cu mare drag oricand.
Ne-a facut o deosebita placere sa va avem oasepti si sa va cunoastem
   Liliana L din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 09.07.2020 - 12.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ospitalitate, curățenie, bun gust, atenție la detaliu. Vom reveni, cu siguranță!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am sugestii, m-am simțit ca acasă!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru cuvintele frumoase,ne bucuram ca v-ati simtit ca acasa la noi si va asteptam cu mare drag oricand.
Ne-a facut o deosebita placere sa va avem oasepti si sa va cunoastem.
   Alexandru din Budapest, Xv.
nota: 10
schedule sejur: 22.06.2020 - 27.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Linistea, discretia si amabilitatea gazdelor!
thumb_down
Aprecieri negative:
Cateva lingurite in +, congelator (pentru inghetata sau cuburi de gheata in bautura,) fierbator cafea. Acestea sunt doar sugestii, totul a fost OK!
Răspunsul unității:
Br>Va multumim pentru cuvintele frumoase,ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi si va asteptam cu mare drag oricand.
Ne-a facut o deosebita placere sa va avem oasepti si sa va cunoastem.
   Danut D din Oradea
nota: 9.67
schedule sejur: 25.07.2020 - 27.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde primitoare,locatie foarte curata si o gradina cu umbra si multe flori.pat mare si confortabil.totul este ok.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nemultumiri
Răspunsul unității:
Va multumim pentru cuvintele frumoase,ne bucuram ca v-ati si va simtiti bine la noi si va mai asteptam cu mare drag oricand.
Ne-a facut o deosebita placere sa va avem oasepte si sa va cunoastem.Sejur placut in continuare .
   Lucica din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 18.08.2019 - 20.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Proprietarii sunt niste oameni deosebiti, ospitalieri, sinceri si deschisi. Inainte de a face rezervarea, am avut mai multe intrebari si mi-au spuns promt la toate. Noi am mers cu masina si D-na Mirela mi-a trimis toate detaliile inclusiv locatia prin google maps, ceea ce ne-a ajutat foarte mult. Am fost 3 adulti (eu si parintii mei) si am inchiriat ambele camere. Cand am ajuns la pensiune, ni s-au prezentat toate facilitatile, plus locuri unde putem merge daca vrem sa mancam in statiune. Orice am intrebat ni s-a raspuns cu sinceritate si toate informatiile au fost utile. Totul este asa cum apare pe site. Bucataria este complet utilata, gradina este minunata, o adevarata placere sa iti petreci timpul afara. Totul foarte curat si se vede o grija deosebita pentru toate detaliile. Este multa liniste, ceea ce pentru noi a fost minunat. Parcarea este in fata curtii intr-un spatiu amenajat. Aveti si unde usca prosoapele de plaja in curtea interioara. Apa calda in baie tot timpul. Plaja este aproape si foarte simplu de ajuns. In zona sunt locuri unde poti manca sau cumpara fructe, legume etc. Daca veniti cu trenul este la fel de usor de ajuns. Mergeti pana in Mangalia, apoi luati un microbuz din gara Mangalia pana in statiunea 2 Mai, coborati la statia de langa primarie (nu stiu daca sunt mai multe statii), ceea ce este la 5-6 min de mers pe jos de locatie. Au fost cateva zile minunate. Noi ne-am simtit perfect. Sigur vom reveni.
Răspunsul unității:
Ne bucura faptul ca v-ati simțit bine la noi.
Va multumim si va asteptam oricind cu drag!
   Ana A din Vulcan
nota: 10
schedule sejur: 02.08.2019 - 04.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda cu zâmbetul pe buze, grădina de poveste, camera confortabila
Răspunsul unității:
Ne bucura faptul ca v-ati simțit bine la noi.
Va multumim si va asteptam oricind cu drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Alexandra din Galati
nota: 10
schedule sejur: 28.07.2019 - 03.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Confortul in camera impreuna cu toate dotarile si facilitatile puse la dispozitie, frumusetea gradinii si amabilitatea proprietarilor au fost peste asteptari. Unitatea dispune in prezent de numai doua camere, prin urmare e locul ideal pentru cei ce doresc evitarea agitatiei specifice unitatilor de cazare mai mari si aglomerate.
Ne-am simitit exact ca acasa! Multumiri!
Răspunsul unității:
Ne bucura faptul ca v-ati simțit bine la noi.
Va multumim si va asteptam oricind cu drag!


   Livisoara din Ploiesti
nota: 9.33
schedule sejur: 19.07.2019 - 21.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Casa Viselor de Vara este amplasata intr-o zona linistita, nefiind foarte departe de plaja (10 minute de mers pe jos).
Camerele sunt foarte curate si primitoare iar gradina este superba. O adevarata oaza de liniste si relaxare.
Gazdele foarte primitoare si comunicative.

Recomand cu incredere.
thumb_down
Aprecieri negative:
Strazile care duc catre locatie nu sunt tocmai ok. Insa, avand in vedere celelalte avantaje, cred ca se poate trece peste asta.
Răspunsul unității:
Ne bucura faptul ca v- ati simțit bine la noi , va multumim si va asteptam oricind cu mare drag!
Speram ca in viitorul apropiat sa fie mult mai multa implicare din partea autoritatilor locale ...tinand cont ca este sat turistic .
   Sandra din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 14.08.2018 - 24.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amplasată într-o zonă liniștită din 2 Mai, Casa Viselor de Vară este un loc excelent pentru a-ți petrece vacanța la mare - locuința este foarte curată, confortabilă, iar gazdele extrem de primitoare. Plaja se află la o distanță de câteva minute de mers pe jos, iar în timpul orelor toride te poți relaxa la umbră, în curtea cu flori. Prețul cazării este, de asemenea, foarte bun. Am văzut ambele camere: cea de la etaj cochetă, cu balcon, iar despre cea de la parter aș menționa (mai ales dacă alegi să o împarți cu cineva) că toaleta este separată de dușul a l'italienne - un mare plus pentru confort. Cu siguranță voi reveni!
Răspunsul unității:
28.08.2018

Ne bucura faptul ca v- ati simțit bine la noi , va multumim si va asteptam oricind cu mare drag!
   Ruxandra din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 19.07.2018.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Sederea a fost foarte plăcută: casa este frumoasă, bine poztiționată - aproape de plajă - extrem de curată și liniștită; ne-am simțit minunat alături de gazdele care au fost fără excepție amabile și binevoitoare. Marele avantaj este numărul mic de camere, care te face să te simți ca acasă în vacanță. A fost, fără îndoială, gazda ideală în locul favorit de pe litoralul noastru.
thumb_down
Aprecieri negative:
Sincer, nu am sugestii: less is more
Răspunsul unității:
Br>Ne bucura faptul ca v- ati simțit bine la noi , va multumim si va asteptam oricind cu drag!
CONTACT
Mirela și Costel
Pe TURIST INFO din 2014
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Mirela și Costel
pe TURIST INFO din 2014
Telefon: 0749 551 782
WhatsApp