Casa Rica 2 Mai, comentarii

Casa Rica din 2 Mai

2 Mai, str. 24 Ianuarie, nr. 301  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Rica 2 Mai


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie casei Rica din 2 Mai:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Emanuela - Bucuresti
( sejur: 15.08.2014 - 20.08.2014 )
10
Casa Rica? Nu, prefer sa spun Doamna Rica este o gazda extraordinara si daca ar fi sa repet experienta, nu as lua alta decizie!
Ne-am simtit extraordinar inca de cand am intrat pe poarta, deoarece, in ciuda soarelui dogoritor, in curte era o racoare imbietoare, tocmai buna pentru o vreme de relaxare. Tineri fiind insa, am profitat imediat de faptul ca eram foarte aproape de mare (plaja), asa ca am evadat!
Stabilisem sa ramanem timp de cinci zile la doamna Rica, insa ne-am simtit atat de bine incat am decis sa ne dublam concediul, urmand sa mai stam inca cinci zile pe langa acestea!
Doamna Rica, asteptati-ne si in vara anului 2015, vom veni cu mare drag!
Emanuela Nechita si prietenii

Din pacate, am fost foarte derutata de comentariul negativ postat de catre un turist pe acest site, asa ca as fi putut rata aceasta minunata sansa de a-mi petrece 10 zile minunate intr-o atmosfera extraordinara, aproape de malul marii, alaturi de o gazda intr-adevar grijulie si intotdeauna atenta la nevoile noastre.
Comentariu util ?
2 voturi 1 vot

Liviu V. - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 28.08.2013 )
1
Din momentul in care am vorbit cu proprietara,am insistat sa trimit un avans pt. rezervare, dar am fost refuzat, pe motiv ca `par om serios`. Desi am mai vorbit inca de doua ori la telefon in saptamana premergatoare sosirii noastre, pt a confirma venirea, exact in seara plecarii, am fost anuntati ca din pacate au inchiriat toate camerele unei familii mai numeroase, dar sa stam linistiti, ca vom avea o camera mult mai buna la o vecina a d-nei Rica. Camera pe care ne-o rezervase la vecina era f departe de asteptarile noastre!!! Asa ca am fost nevoiti sa cautam cazare la fata locului...
Comentariu util ?
6 voturi 1 vot

Elena - Piatra Neamt
( sejur: 15.08.2012 - 20.08.2012 )
9.2
Casa este foarte curata, racoroasa, linistita iar ospitalitatea si seriozitatea proprietarilor o face ideala pentru doua familii cu copii.D-na Rica este o persoana deosebita!

Nu exista bai la fiecare camera.
Comentariu util ?
4 voturi 0 voturi
CONTACT
Rica
0751 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare