Pensiunea Rosu 23 August, comentarii

Pensiunea Rosu din 23 August

23 August, str. Mosneni, nr. 3  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Rosu 23 August


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (2) Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Rosu din 23 August:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Doru - Brăila
( sejur: 08.07.2016 - 10.07.2016 )
8.5
Liniște , curățenie , ospitalitate , discreție , dotări suficiente

Internet
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Bogdan - Bucuresti
( sejur: 31.07.2015 - 03.08.2015 )
7.2
Pensiune bine situata, relativ aproape de statiunile importante. Este totusi de preferat sa fiti mobili (autoturism). Curatenie exemplara! Gazda binevoitoare, cunoaste bine zona si poate da sfaturi utile. Camera nu a fost mare dar, suficienta.

Sugestie de imbunatatire (fara a fi neaparat o nemultumire): Ar fi bine daca, pentru oaspetii care doresc, s-ar putea oferi micul dejun. In prezent micul dejun se poate prepara de fiecare in bucataria comuna si se poate servi pe terasa adiacenta. Exista un frigider in care fiecare isi poate pastra alimentele.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACT
Viorica Rosu
0722 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare